Cuptor incorporabil Zanussi ZOB442XU

1
zanussi-ZOB442XU

Cuptor incorporabil Zanussi ZOB442XU: review complet

Zanussi este unul dintre cei mai relevanti producatori de cuptoare incorporabile de pe piata, produsele lor fiind cunoscute indeosebi la nivel national. Zanussi ZOB442XU este un exemplu de cuptor incorporabil accesibil. In ciuda pretului mic, in spatele structurii sale din inox se gasesc o sumedenie de functionalitati si tehnologii utilizate de cuptoarele moderne.

Zanussi ZOB442XU: specificatii tehnice

Curatarea cuptorului

Absenta unei functii de autocuratare, in cazul de fata, nu este neaparat un dezavantaj, deoarece aceasta este substituita de folosirea emailului pentru peretii interiori ai cuptorului, un material foarte usor de curatat, din pricina faptului ca alimentele nu se lipesc foarte usor pe suprafata sa.

Capacitatea

De regula, cuptoarele incorporabile au un volum interior de cca. 60 de litri, iar Zanussi ZOB442XU este acel cuptor care nu face exceptie de la regula, capacitatea sa fiind mai mult decat suficienta pentru a gati 1 – 2 feluri de mancare, suficient cat pentru o familie de 4 – 6 persoane.

Clasa energetica

Utilizarea frecventa a cuptorului incorporabil va schimba cifrele afisate de factura de electricitate, insa litera A precizata in dreptul clasei energetice a cuptorului Zanussi ne indica randamentul energetic ridicat.

Alimentare electrica

Stim cat de importanta este precizia in orice circumstanta, cu atat mai mult cand facem referire la temperatura dintr-un cuptor incorporabil. Multe retete indica faptul ca trebuie sa folosim o temperatura fixa pentru gatirea anumitor alimente.  Doar un cuptor electric, precum Zanussi ZOB442XU, are capabilitatea sa obtina o valoare termica apropiata de reala.

Zanussi ZOB442XU: functii speciale

Pornire si oprire automata

O prima functie menita sa surprinda placut consumatorii de electrocasnice Zanussi este cea de pornire si oprire automata a cuptorului. Folosind aceasta setare, cuptorul se opreste automat in momentul in care mancarea este gatita corespunzator.

Grill

Daca n-ai avut ocazia sa folosesti functia de grill pana acum, vei ramane surprins de rezultatele obtinute, de modul rapid de a rumeni carnea sau de a face paine prajita pentru prepararea unor gustari inainte de masa.

Ventilator pentru convectie

Circulatia aerului cald din cuptor este asigurata de un ventilator cu rol de convectie. Caldura produsa de cuptor este uniform distribuita, astfel incat sa patrunda foarte bine in compozitia alimentelor, dar si sa formeze o crusta ce nu va permite sucului din legume sau carnuri sa iasa. Mancarurile vor ramane astfel mult mai proaspete si mai naturale.

Timer

Timerul cuptorului incorporabil Zanussi ZOB442XU este unul electronic, ceea ce insemana ca poti programa oricand oprirea cuptorului. Stim cat de important este acest aspect atunci cand trebuie sa respectam indicatiile unei retete.

Zanussi ZOB442XU: concluzii

Cuptorul Zanussi ZOB442XU este ideal pentru orice locuinta, buget, se poate plia cu usurinta pe gusturile oamenilor care se lasa atrasi de estetica electrocasnicelor, cat si pe ale celor care sunt intr-o continua cautare a unui cuptor cu un numar cat mai mare de functii.

9 Rating final
Review cuptor incorporabil Zanussi ZOB442XU

Pareri si calificative despre cuptorul electric incorporabil ZOB442XU de la Zanussi.

Calificativ
9
Adauga un review  |  Citeste review-uri si comentarii

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

Nota finala

Login/Register access is temporary disabled