Cum alegem electrocasnicele perfecte pentru bucătăria noastră?

De ce trebuie să ții cont atunci când alegi aparatele electrocasnice încorporabile de bucătărie? Aceasta este o întrebare foarte bună, căci vorbim despre o selecție importantă pe care va trebui să o faceți dacă doriți să vă echipați bine bucătăria.

Iată sfaturile noastre pentru alegerea aparatelor incorporabile de uz casnic:

Calitate: știți cât economisiți atunci când alegeți un aparat bun? Dacă nu, veți observa acest lucru atunci când alegeți un produs cu o calitate îndoielnică, la care problemele vor începe curând. Din acest motiv, îndreptați-vă către electrocasnice profesionale, cu funcții complete, care generează fiabilitate. Și aveți grijă, căci nu este vorba doar despre mărci cunoscute (sonore), ci despre calitatea reflectată în design, materiale, construcție, funcții și programe.

Eficiența energetică și economisire pe termen lung: sunt aspecte inseparabile și constituie o pereche care vă interesează. S-ar putea să plătiți puțin mai mult pentru un aparat electrocasnic din gama A de eficiență energetică, dar în curând veți plăti mai puțin lunar, când veți achita consumul de energie. Mizați pe cel mai înalt rating energetic și, în acest fel, veți avea grijă de mediu înconjurător și, de asemenea, de buzunar.

Oțel inoxidabil: Da sau nu? Înainte, această dilemă prezenta o mare problemă. Mulți adoră estetica oțelului inoxidabil într-un aparat sau echipament electrocasnic de mari dimensiuni, dar amprentele și urmele de uz zilnic îi fac să fie sceptici. Acum, problema este rezolvată și, prin urmare, dacă vă plac aparatele electrocasnice încorporabile din oțel inoxidabil, trebuie să vă asigurați că au un ecran anti-amprente bun.

Dimensiuni: Studiați dimensiunile aparatelor și alegeți-le pe cele care se adaptează nevoilor și spațiului pe care îl aveți: Locuiți singur? O mică mașină de spălat vase încorporabilă este suficientă pentru dvs. Și, bineînțeles, luați-vă bine măsurătorile și cumpărați corespunzător pe baza dimensiunilor. Atunci când alegeți aparate electrocasnice încorporabile acestea trebuie să se potrivească mobilei de bucătărie pe care o doriți și aveți două variante: fie alegeți aparatele electrocasnice încorporabile în funcție de mobila pe care o aveți deja disponibilă fie vice versa – mai întâi alegeți aparatele și apoi creați mobila pe comandă.

Comparați prețurile: Este uimitor cât de mult puteți economisi pe același aparat dacă vă uitați pe mai multe site-uri și magazine. Sfat: Aflați și despre cheltuielile de transport și instalare, dacă există. Totul se adaugă! Verificați dacă aparatele electrocasnice au o garanție cuprinzătoare și că aceasta acoperă cel puțin doi ani.

Ascultați experții și apreciați recomandările acestora: un bun vânzător de electrocasnice încorporabile va ști cum să vă sfătuiască în privința celor mai bune aparate pentru dvs. Citiți comentariile / recenziile cumpărătorilor de pe Internet: Internetul este o sursă de informații foarte interesantă, deși nu trebuie să credeți tot ce este scris: faceți o „medie” a diferitelor comentarii și confirmați acele aspecte care vă atrag atenția.

Cum alegeți electrocasnicele incorporabile indispensabile pentru bucătărie?

Atunci când alegeți combina frigorifică incorporabilă, gândiți-vă la modul în care folosiți congelatorul și frigiderul, deoarece combinele frigorifice de astăzi au distribuții foarte variate. Există unele care împart spațiul în mod egal între frigider și congelator. Altele dedică un spațiu foarte mic congelatorului. Gândiți-vă la modul personal de organizare. Și asigurați-vă că este un model no frost.

Cuptorul încorporabil trebuie să aibă un sistem de curățare bun, acesta fiind un domeniu în inovație constantă. Confirmați că este pirolitic sau are un proces bun de curățare, deoarece acest lucru este esențial într-un cuptor. Dacă aveți copii, luați în considerare opțiunea de a achiziționa un cuptor incorporabil cu „ușă rece/ cool door”, o caracteristică foarte interesantă pe care o au unele cuptoare și, de asemenea, sistem de blocare acces. În plus, trebuie să aveți grijă și la volumul cuptorului încorporabil pentru a vă putea permite să pregătiți cantitatea de preparate pe care o doriți, dar și la programele de coacere pe care acesta le deține pentru a vedea ce preparate puteți să gătiți cu succes.

Plita încorporabilă trebuie să vă permită o curățare facilă și trebuie să dețină un număr de arzătoare / ochiuri de căldură specific pentru nevoile dumneavoastră. Dacă aveți copii, puteți să vă îndreptați către plite care au sisteme de siguranță adecvate, precum blocare panou de control și oprire automată în cazul detectării scurgerilor de gaz sau a lipsei vasului de pe suprafața de gătit.

Hotele încorporabile trebuie să dețină o putere de absorbție care este în concordanță cu spațiul din bucătărie. Formula puterii de absorbție a hotei necesară pentru spațiul dumneavoastră din bucătărie se calculează astfel – lungime x lățime x înălțime x 10. Astfel, veți putea să fiți siguri că hota o să vă scape de tot mirosul neplăcut și aburul din bucătărie.

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled